PROFIL PENSYARAH UNIT PENGURUSAN PERNIAGAAN

NAMA  :  SALIZA BINTI SIDEK

KELAYAKAN  :  IJAZAH SARJANA PENDIDIKAN PERNIAGAAN & KEUSAHAWANAN (UKM)

IJZAH SARJANAMUDA PENTADBIRAN PERNIAGAAN (BBA HONS) (UKM)

DIPLOMA PENDIDIKAN (UKM)

DIPLOMA KEWANGAN (KUSZA)

LANTIKAN  :  18 JUN 2001

MULA BERKHIDMAT DI KMPH  :  23 MEI 2016

GRED : DG 48

NAMA :  MOHD KAMARUL YUSRI BIN KHAIDZIR

KELAYAKAN  :  IJAZAH SARJANA PENGURUSAN PERNIAGAAN (UUM)

IJAZAH SARJANAMUDA PENGURUSAN PERNIAGAAN  (BBA HONS) (UUM)

LANTIKAN :  1 NOVEMBER 2004

MULA BERKHIDMAT DI KMPH  :  16 MAC 2003

GRED : DG 54

NAMA  :  DR. SAIFUL ANUAR BIN ALIAS

KELAYAKAN  : IJAZAH DOKTOR FALSAFAH (PENGURUSAN PERNIAGAAN( (UiTM)

IJAZAH SARJANA PENTADBIRAN PERNIAGAAN (UUM)

IJAZAH SARJANAMUDA PENGURUSAN PERNIAGAAN (BBA HONS) (UUM)

DIPLOMA PENDIDIKAN (UIAM)

LANTIKAN : 1 NOVEMBER 2000

MULA BERKHIDMAT DI KMPH   :  16 JUN 2013

GRED : DG 52

NAMA  :  KHAMDE BIN GHAZALI

KELAYAKAN  :  IJAZAH SARJANAMUDA PENGURUSAN PERNIAGAAN  DENGAN  PENDIDIKAN (UUM)

DIPLOMA IN BANKING (ITM)

LANTIKAN  :  23 SEPTEMBER 2002

MULA BERKHIDMAT DI KMPH   :  16 SEPTEMBER 2013

GRED ; DG 48

NAMA  :  MOHD NASARUDDIN BIN HYDR ALI

KELAYAKAN  :  IJAZAH SARJANA PENDIDIKAN (TEKNOLOGI MAKLUMAT) (UPSI)

DIPLOMA PENDIDIKAN (UIAM)

LANTIKAN   : 1 OKTOBER 2001

MULA BERKHIDMAT DI KMPH  :  12 SEPTEMBER 2022

GRED ; DG 48